ForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademiet
Forsikringsakademiet

Hvad leder du efter?

Forsikringsakademiet
Insight-kurser sætter turbo på onboarding

Insight-kurser sætter turbo på onboarding

Er du klar til at investere i nye medarbejdere på arbejdspladsen? For det koster at få tilført nye kompetencer, ny energi og nye muligheder

Derfor er et af de vigtigste konkurrenceparametre for en ledelse, at få de rigtige medarbejdere godt og hurtigt ombord i virksomheden.

- Al erfaring viser, at det er omkostningstungt at ansætte og integrere en vidensmedarbejder. Så det gælder om hurtigt at klæde den nye medarbejder på med faglig viden, virksomhedskultur og branchekendskab. Og derfor har vi udviklet Insight-programmet, fortæller Helle Havgaard, adm. direktør på Forsikringsakademiet og med mangeårig erfaring indenfor ledelse og HR.

Onlinekurser, der understøtter det interne onboardingforløb

Insight-programmet består af online-kurser, der giver indsigt i fag og branche her og nu.

Kurserne er målrettet nye medarbejdere i henholdsvis skadeforsikrings- og liv og pensionsbranchenl, uden forudgående kendskab til branchen.

Det kan fx være en dygtig sælger fra et helt andet fagområde eller nye medarbejdere i stabsfunktioner som HR, marketing og IT.

Medarbejderen får en grundlæggende forståelse af den nye arbejdskontekst - altså faglig viden og brancheindsigt.

- Kurserne frigiver tid hos arbejdsgiveren, som i stedet kan fokusere på det interne onboardingforløb, understreger Helle Havgaard.

 

Medarbejderen klar fra Dag 1

Undersøgelser viser, at det er i de første 90 dage, at man har den bedste mulighed for at udvikle og fastholde sine nye medarbejdere.

Det er her, at motivationen for at lære er i top.

Vi anbefaler derfor at inddrage onboarding-kurset helt i starten af ansættelsen. Og gerne før start, hvis det er muligt.

- På den måde giver du medarbejderen mulighed for at møde op på Dag 1 med selvtillid og grundlæggende indsigt, og dermed de bedste forudsætninger for at onboarde, udvikle og fastholde, siger Helle Havgaard.

Gå til kurven...