BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

Værd at vide om uddannelsen

Business Cybersecurity Ambassador er for alle medarbejdere i og udenfor forsikringsbranchen med interesse for cybersikkerhed. Få alle fakta om uddannelsen på plads her

Hvornår:
20. – 21. januar 2021 og
3. – 4. februar 2021.

Hvor:
Foregår på Forsikringsakademiet – Rungstedgaard.

Underviser:
Kursusforløbet er udviklet i samarbejde med virksomheden Dubex, der er eksperter indenfor cybersecurity.

Målgruppe:
Kursusforløbet er målrettet medarbejdere i og udenfor forsikringsbranchen, som sidder ude i forretningsområderne, fx i forretningsudvikling, projektafdelinger og administration.

Forhåndskendskab til emnet er ikke et krav for at deltage - men det er et must at have interesse, tid og energi til at udvikle sig indenfor et nyt fagområde.

Sprog:
Undervisningsmaterialet er engelsksproget, inklusive opgaven mellem 1. og 2. del af kurset.

Den afsluttende test er ligeledes engelsk.

Selve undervisningen er på dansk. Underviser taler dansk og vil være behjælpelig med evt. sproglige usikkerheder i løbet af kurset.

Opgavebesvarelsen kan efter eget valgt skrives på enten engelsk eller dansk.

Pris:
Pris 25.300,- ekskl. moms. (aktionær-fordelspris).

Pris for øvrige 28.300,- ekskl. moms.

Prisen omfatter undervisning, materialer, indkvartering på Rungstedgaard, middag og fremtrædende gæsteforelæsere om aftenen.

Tilmelding
Tilmelding sker via uddannelsesafdelingen i dit selskab.

Arbejder du udenfor forsikringsbranchen, så tag fat i os på kundeservice@foak.dk eller 4516 5000.

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre!

Sådan er kurset tilrettelagt

Forberedelse: Du bruger månederne op til kurset på at skærpe din nysgerrighed ved at sætte dig ind i, hvad sikkerhed i den digitale verden betyder, og hvorfor det er så vigtigt.

Undervisningsdage: 2 dages intensiv undervisning og træning på Forsikringsakademiet i grundprincipperne indenfor cybersikkerhed.

Skriftlig opgave: Over en periode på 2 uger skal du løse en skriftlig opgave, som bliver bedømt af underviserne, inden du møder til de næste undervisningsdage.

Undervisningsdage: 2 dages intensiv undervisning og træning på Forsikringsakademiet i grundprincipperne indenfor cybersikkerhed.

Afsluttende test: På sidste undervisningsdag gennemføres en skiftlig test bestående af 40 spørgsmål. Når testen er bestået modtager du diplom med titlen Business Cybesersecurity Ambassador.

Aftenundervisning: Dagene på Forsikringsakademiet byder også på aftenundervisning med nogle af landets bedste cybersikkerheds-eksperter.

Gå til indkøbskurven...