BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search
Liv og pension - selskaber

Salg og Rådgivning

Som sælger og rådgiver er det din opgave at afdække kundens behov og udarbejde et matchende forsikringstilbud. Det kan være i forhold til privatkunder og erhvervskunder indenfor skadesforsikring eller liv & pension.

Du kan kombinere denne uddannelse med flere moduler, så du får den profil, der passer til netop dit job. Nogle kombinationer af moduler og eksamener giver adgang til titlerne Eksamineret assurandør, Certificeret privatkunderådgiver - skadeforsikring eller Pensionsrådgiver. Det fremgår af den enkelte uddannelsesvej.

Vælg det fagområde og den uddannelsesvej, der passer til dig og din jobfunktion

Eksamineret mægler - Liv

Som forsikringsmægler er du kundens rådgiver. Du afdækker sammen med kunden behovet for forsikring og pension og forhandler derefter aftaler med forsikringsleverandører på plads på kundens vegne. Det stiller krav til faglig viden, analytiske evner, overblik og evnen til at rådgive og kommunikere.

Du kan blive forsikringsmægler indenfor skadeforsikring og/eller livsforsikring. Uanset hvilken vej du vælger, afslutter du med en eksamen, der lever op til lovgivningens kkompetencekrav.

Kundebetjening

Som kundebetjener, er det ofte dig, der har den første kontakt med kunden, og derfor afgørende indflydelse på kundeoplevelsen. Udover en dyb indsigt i produkter, lovgivning og kundetyper, skal du derfor også kunne skabe en professionel relation til kunden. I dialogen med kunderne skal du forholde dig til og løse mange forskellige problemstillinger hurtigt og effektivt.

Du kan vælge at blive kundebetjener indenfor skade eller liv & pension med fokus på privatkunder eller virksomhedskunder. Uddannelserne giver dig en bred forståelse for faget og opgaven som kundebetjener.

Gå til indkøbskurven...