BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search
Efter- og videreuddannelse

Hold dine kompetencer ved lige med målrettet efteruddannelse

Er du arbejdsmæssigt der, hvor du gerne vil være?

Vi har alle sammen behov for at uddanne os løbende igennem hele arbejdslivet.

Derfor sørger Forsikringsakademiet for, at du kan udvikle og vedligeholde dine kompetencer med efter- og videreuddannelse.

På den måde kan du holde dig relevant og attraktiv for arbejdsmarkedet.

Vælg fra vores brede katalog

Kurser i skadeforsikring

Brug vores kurser i skadeforsikring som supplement til din øvrige uddannelse og certificeringer.

Du kan få et brush up på den viden du allerede har, udvide med nye emner eller gå i dybden på særligt udvalgte områder. Du vælger!

Kurser i Liv og Pension

Kurser og efteruddannelse på Forsikringsakademiet afspejler udviklingen i branchen. Du kan derfor altid finde aktuelle kurser, som er relevante for dig i jobbet nu og her - og kurser, som kan hjælpe dig i nye retninger.

Kurser i personlig udvikling

De personlige kompetencer går hånd i hånd med din faglige styrke. Bliv den bedste version af dig selv med kurser i bl.a. kommunikation, salg, præsentationsteknik, coaching og forandringshåndtering.

Seminarer og konferencer

Træk en dag ud af kalenderen og invester den i en af vores mange konferencer, seminarer eller temadage. Dagene bliver arrangeret med kort aftræk, så vi sikrer at emnerne er højaktuelle - både de brede emner og de helt smalle.

Brobygning til HD 2. del

Brug din uddannelse og brancheerfaring aktivt til at komme ind på vores Brobygningsforløb, som giver dig mulighed for at søge direkte ind på HD 2. på Aalborg Universitet.

Masterclass i erstatning og forsikring ved personskade

Forsikringsakademiet og Danske Advokater har i samarbejde udviklet en masterclass, hvor du møder nogle af de dygtigste eksperter indenfor erstatning og forsikring ved personskade.

Tag med på første hold, der starter 3. oktober 2018 - tilmeld dig nu og vær sikker på at få en plads.

Gå til indkøbskurv...