BurgerCloseSearchCart

Hvad leder du efter?

Search
Personlig udvikling

Kurser der styrker dig som fagperson og helt menneske på jobbet

Grib fat i et vores aktuelle kurser og stå stærkere som fagperson og helt menneske på jobbet.

Vi udvikler kurserne på baggrund af nyeste viden indenfor bl.a. neuroscience og adfærdsdesign. Du møder undervisere, som har mange års erfaring med ledelseudvikling, coaching og undervisning i forsikringsbranchen og andre brancher.

Finder du ikke det, du leder efter, så kontakt os og hør om dine muligheder. Vi udvikler også skræddersyede løsninger til vores kunder.

Naviger effektivt i hverdagen

I mange jobfunktioner er det op til den enkelte medarbejder at planlægge arbejdsdagen. Det kan skabe udfordringer i forhold til at få planlagt en effektiv dag - og det kan udfordre dig på evnen til at håndtere de mange skift og forandringer.

Grib situationen an, så det giver bedst mening for dig - vi har 3 gode bud til dig her

Coaching

Som leder spiller du en væsentlig rolle i dine medarbejderes faglige og personlige udvikling på jobbet. Tag opgaven på dig med værktøjer og metode fra coaching, så du når dine mål sammen med og gennem dine medarbejdere.

Vi har brudt emnet op i 2 kurser, så du har mulighed for at træne og indarbejde dine nye indsigter

Kurser i skønne omgivelser

Kurserne bliver afholdt på Rungstedgaard, der ligger lige ud til havet i Rungsted.

På alle årstider kan du nyde udsigten og naturen i parken. Du kan også gå eller løbe en tur i skoven - eller låne en cykel til en lille tur op ad Strandvejen. Du vælger!

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
Gå til indkøbskurv...
Ved brug af indeværende hjemmeside accepterer du brugen af Cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse. Ok