BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search
Salgsuddannelsen - FranklinCovey

Hjælp dine kunder til succes

Som noget nyt kan vi tilbyde en salgsuddannelse, der bygger på det prisvindende koncept Helping Clients Succeed, udviklet af FranklinCovey.

Forsikringsakademiet har eneretten til konceptet i forsikrings- og pensionsbranchen i Danmark, og vi har tilrettet indholdet, så det matcher branchens behov. Det betyder, at eksempler, øvelser og træning er danske og udviklet af os.

Få flere og gladere kunder, der køber til højere pris
Helping Clients Succeed-konceptet er testet og gennemprøvet på en lang række rådgivnings- og servicevirksomheder globalt og i Danmark. Og resultaterne er til at føle på: Flere og gladere kunder, der køber til højere priser.

Når du arbejder ud fra denne metode, har du et konsekvent fokus på at hjælpe kunden. Nu ser man jo heldigvis ikke så mange forsøge at gøre det modsatte ... Men vi kan garantere, at du med dette koncept får viden og værktøjer til at tage dit salgsarbejde et stort skridt videre.

Bliv del af en udvikling, der vil forandre din tilgang til salg og løfte dine resultater til helt nye højder!

Fakta om FranklinCovey

FranklinCovey er måske mest kendt for bogen ”De 7 gode vaner”, skrevet af stifteren Steven Covey.

FranklinCovey har dog i årtier også været en global kursus- og konsulentvirksomhed, med et program, der har en rådgivende tilgang til salgsprocessen.

Grundfilosofien i Helping Clients Succeed® er, at jo mere du fokuserer på at hjælpe dine kunder til at få succes, jo mere succesfuld bliver du selv.

Programmet er gennemført i Danmark hos en lang række rådgivnings- og servicevirksomheder. Nu har Forsikringsakademiet målrettet konceptet til forsikrings- og pensionsbranchen.

Underviser med solid erfaring

Du møder Kristian Herdal Molbech, som er uddannelseskonsulent på Forsikringsakademiet og certificeret FranklinCovey-underviser.

Kristian har arbejdet med salg i over 15 år - herunder som salgs- og marketingschef, men altid med eget salgsansvar. Siden 2011 har Kristian været certificeret i FranklinCoveys prisvindende salgskoncept og udviklet kompetencer og salgsorganisationer i en lang række danske og internationale virksomheder.

Gå til indkøbskurven...