ForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademiet
Forsikringsakademiet

Hvad leder du efter?

Forsikringsakademiet
Liv og pension - selskaber

Salg og Rådgivning

Certificeret VIP-rådgiver
Certificeret firmapensionsrådgiver
Eksamineret pensionsrådgiver
Certificeret seniorrådgiver

Som sælger og rådgiver er det din opgave at afdække kundens behov og udarbejde et matchende forsikringstilbud. Det kan være i forhold til privatkunder og erhvervskunder indenfor skadesforsikring eller liv & pension.

Du kan kombinere denne uddannelse med flere moduler, så du får den profil, der passer til netop dit job. Nogle kombinationer af moduler og eksamener giver adgang til titlerne Eksamineret assurandør, Certificeret privatkunderådgiver - skadeforsikring eller Pensionsrådgiver. Det fremgår af den enkelte uddannelsesvej.

Vælg det fagområde og den uddannelsesvej, der passer til dig og din jobfunktion

Kundebetjening

Certificeret firmakundebetjener

Som kundebetjener, er det ofte dig, der har den første kontakt med kunden, og derfor afgørende indflydelse på kundeoplevelsen. Udover en dyb indsigt i produkter, lovgivning og kundetyper, skal du derfor også kunne skabe en professionel relation til kunden. I dialogen med kunderne skal du forholde dig til og løse mange forskellige problemstillinger hurtigt og effektivt.

Du kan vælge at blive kundebetjener indenfor skade eller liv & pension med fokus på privatkunder eller virksomhedskunder. Uddannelserne giver dig en bred forståelse for faget og opgaven som kundebetjener.

Faglig og personlig udvikling går hånd i hånd

Genvej

Faglig og personlig udvikling går hånd i hånd
16-08-2019

Derfor har vi udviklet SUCCEED, som er et effektfuldt koncept for personlig udvikling. Vi anbefaler, at du kombinerer din faglige uddannelse med personlige kurser eller en certificering indenfor, fx salg, rådgivning og forhandling, kommunikation eller coaching. Klik og se dine muligheder

Forsikringsakademiet
Gå til kurven...