BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search
Også et konsulenthus

Få succes med forandringer hos dine medarbejdere og på bundlinjen

Virksomheder i forsikringsbranchen - og med relation til branchen - bruger i stigende grad vores konsulentydelser i deres strategiske kompetenceudvikling.

Vi går ind og ser på virksomhedens målsætninger og behov i et læringsperspektiv, der bygger på, at læring ændrer adfærd.

Udviklingen i branchen kræver mere end nogensinde, at du og dine medarbejdere hurtigt og kompetent kan lære og gøre nyt.

Vinderen er den virksomhed, som formår at lære sine medarbejdere at tilegne sig ny viden og at ændre adfærd. Hurtigt. Effektivt.

Sådan samarbejder vi med vores kunder

Når vi arbejder med virksomheders unikke behov, er udgangspunktet en procesmodel med fire faser: Analyse – Udvikling af koncept – Udvikling af uddannelse – Gennemførelse.

Faserne udgør ikke nødvendigvis en samlet pakke. Din virksomhed har måske allerede foretaget analysearbejdet, men har brug for ekspertise og ekstra hænder til at udvikle? Eller måske I har en udfordring, der kræver et professionelt blik udefra, inden I overhovedet går i gang med analysen?

Jo tidligere vi kommer ind i processen, desto bedre kan vi knytte læring til virksomhedens strategiske mål og ønsker.

En skræddesyet løsning til din virksomhed

Som konsulenthus tager vi afsæt i den høje faglige ekspertise, vi er kendt for i vores uddannelsesprogrammer.

Du får derfor adgang til mere end 60 års knowhow, når du sammen med vores konsulenter går efter en skræddersyet løsning til netop din virksomhed.

Lad os mødes

Vi står også klar til at hjælpe din virksomhed med at opnå succes. Det kan være i samarbejde med HR, uddannelsesafdelingen eller andre med ansvar for kompetenceudvikling. Og det kan være som strategisk sparringspartner, udvikler eller underviser.

Vi kan træde ind i den spæde start af en proces eller følge den helt til dørs, afhængig af din virksomheds behov.

Lad os mødes til en uforpligtende dialog om, hvordan I kan bruge læring i den strategiske kompetenceudvikling og til at løse konkrete problemstillinger.

Gå til indkøbskurven...