BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

Få din egen læringspartner

Forandringsprocesser kræver opmærksomhed og vedholdenhed. Det kan være svært at honorere i en travl hverdag, hvor de langsigtede indsatser og den daglige drift ligger i konstant kamp om ressourcerne.

Forsikringsakademiets læringspartner-koncept sikrer, at din virksomheds forandringsprocesser når i mål og at effekten står mål med investeringerne.

Fortrolig sparringspartner
Med en læringspartner har du en fortrolig sparringspartner, der kender både virksomheden, branchen og faget, ligesom du får adgang til professionel knowhow og nyeste viden inden for læring og forandringsprocesser.

Læringspartneren samarbejder med alle i virksomheden, der har kompetenceudvikling som en del af deres arbejdsfelt. Det kan være HR direktøren, HR partneren eller områdelederen, der fx hurtigt skal integrere nye medarbejdere i virksomheden, skal skabe nye arbejdsgange i en afdeling eller skal ændre adfærd på baggrund af en negativ kundetilfredshedsmåling.

Sådan kan du bruge læringspartneren
På tværs af virksomheden kan læringspartneren indgå som rådgivningsekspert på fx interne uddannelses-set up, organisationsforandringer, værdier, mindset  og mediation som metode til konflikthåndtering.

Vi er med fra analyse til eksekvering

Læringspartneren er med til at afdække de problemer og behov, som din virksomhed står overfor. Efterfølgende kan læringspartneren lægge løsningsmuligheder frem, og være med til at eksekvere, den løsning, som virksomheden ønsker.

Sparring om en læringspartner?

Brug os til sparring om din virksomheds behov for en læringspartner.

Send dine kontaktoplysninger til Ulrik Corlin Christensen, chef for Læring og udvikling, som vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også fange ham på telefon 4516 5000

JEG VIL GERNE KONTAKTES

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din besked. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt inden for 24 timer.
Gå til indkøbskurven...