BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

[0.04] Skab mening i forandring

På dette kursus får du indblik i begrebet meningsskabelse, så du aktivt kan bruge det i de forandringer, du leder eller er en del af i forbindelse med større udviklingsprojekter.

Mening er noget vi skaber sammen med andre.

Det sker i særlig grad, når vi møder udfordringer, forandringer eller usikkerhed. I de situationer søger vi efter ledetråde, som kan hjælpe os med at konstruere en meningsfuld historie. Og vi gør det ud fra vores identitet, selvopfattelse og sociale relation.

Derfor er det særlig relevant at arbejde med begrebet meningsskabelse, når der sker ændringer, eller du selv skal ændre noget.

På dette kursus får du indblik i begrebet meningsskabelse, så du aktivt kan bruge det i de forandringer, du leder eller er en del af i forbindelse med større udviklingsprojekter.

Vi arbejder både teoretisk og konkret med den proces, som gør, at vi i sidste ende kan sige: Ahh nu gir’ det mening, nu har jeg forstået, hvordan det gir’ mening for mig!

Efter kurset kan du

skabe retning og mening i en omskiftelig hverdag sammen med dine kolleger
italesætte hvordan vi som mennesker skaber mening i forandringer
identificere de meningsskabende værktøjer, som kan anvendes til at drive forandringsprocesser og til at bryde forandringen ned i enkeltdele - i teamet og hos den enkelte kollega

Underviserne på SUCCEED er specialister i personlig og organisatorisk udvikling - med solid viden fra forsikrings- og pensionsbranchen.

Indhold og emner
Hvordan skaber vi mening på organisatorisk og på team- og individniveau? Hvordan 'leder' vi mening?Det store og det lille 'hvorfor'?Fortællinger hjælper os til at skabe mening • Øvelser og sparring på egen case

Kursusform

Kursusform

Kurset starter med et par timers individuel forberedelse, før du møder ind på Forsikringsakademiet til en intens dag med undervisning og dialog.

Herefter starter en læringsperiode på 8 uger, hvor du træner og reflekterer over, hvordan teorien virker for dig i praksis.

I denne periode får du en læringsmakker, som du skal holde 2 virtuelle eller face to face-møder med. Formålet er at inspirere, udfordre og støtte hinandens udvikling.

Som afslutning på læringsperioden skal du via vores online læringsplatform, Krydsfeltet, indsende en kort beskrivelse af, hvad du har afprøvet samt dine erfaringer og læring. Dette dokument danner grundlag for din certificering.

Bemærk, at det kræver 4 kurser, før du kan tilmelde dig en certificeringseksamen.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig kurserne og eksamen gennem uddannelsesafdelingen i din virksomhed - her har de direkte adgang til tilmelding i Krydsfeltet.

Husk, at du altid kan kontakte os i Kundeservice for hjælp og sparring.

Underviser på uddannelsen

Dorthe Schollert

Arrow-right Læs mere

Se ledige pladser

Ledige pladser
Holdnr.:20.36-0
Startdato:02-09-2020
Slutdato:25-10-2020
Pris aktionær:5.500 DKK
Pris øvrige:6.500 DKK
 
0.04-20.36-0 Skab mening:02.09.20 09:00 - 25.10.20 17:00
- Startdag - 0.04:02.09.20 09:00 - 02.09.20 17:00
- Læring - 0.04:03.09.20 09:00 - 25.10.20 17:00
Tip din leder

Relevant for dig?

Kurset henvender sig til dig, der har interesse i området, uden nødvendigvis at have forudgående kompetencer.

Kurset indgår i SUCCEED-sporene
• Ledelse • Projektledelse 

Det kan også indgå som det valgfri kursus på alle sporene - eller tages helt enkeltstående.

Forløbet

Kursusdagen starter kl. 9.00 og slutter kl. 17.00
Undervisning med hele holdet og underviser på Forsikringsakademiet.

Efter kurset udfylder du et skema på Krydsfeltet med en kort beskrivelse af, hvad du har afprøvet fra kurset, dine erfaringer og din læring. Først da er kurset fuldført.

Når du har gennemført i alt 4 kurser inden for et spor, har du altså en mappe med dokumentation af din læring, som du skal bruge til eksamen.

Pris

Alle SUCCEED-kurser 5.000 kr.

Certificering gennemføres halvårligt og koster 1.500 kr.

Læs mere om eksamen her

Du kan naturligvis også vælge et kursus uden at gå til eksamen. Bare fordi det passer præcis dig – her og nu.

Gå til indkøbskurven...