BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

[0.47] Udvidet forsikringskendskab - Skadeservice

Gå i dybden med skader på løsøre og bygning. Hvordan afgøres de? Hvornår er der tale om dobbeltforsikring? Og hvad med regres?

Dette kursus giver dig et udvidet og mere specialiseret kendskab til skadeforsikring i forhold til skadebehandling på bygningsforsikring og løsøreforsikring - både privat og erhverv.

Vi bygger videre på læringen fra Grundlæggende forsikringskendskab – Skadeservice (0.46) og går i dybden med at identificere de almindeligt forekommende problemstillinger.

Kurset tager udgangspunkt i skader, du og de øvrige deltagere kan møde i jeres hverdag, og vi kommer blandt andet omkring relevante paragraffer i Forsikringsaftaleloven (FAL), processen i skadebehandling, forskelle i dækning af genstande på løsøre og bygning, erstatningsprincipper og erstatningsmuligheder for bygning og løsøre, lønsomhed samt erstatningsret og regres.

Undervejs får du mulighed for at erfaringsudveksle og netværke med de øvrige deltagere og kan trække på undervisernes mange års erfaring.

Efter kurset

  • Du er klædt på til at behandle og afgøre ukomplicerede skader på løsøre og bygning
  • Du kan afgøre, hvilke forsikringer de respektive følgeudgifter skal dækkes på
  • Du kan konstatere muligheden for dobbeltforsikring
  • Du kan redegøre for de erstatningsretslige regler og selskabets mulighed for regres
  • Du kan overfor forsikringsselskabet identificere og tilbagemelde uhensigtsmæssigheder, som har betydning for kundens lønsomhed

Kursusform
Vi arbejder med indlæg og gruppearbejde. Aftenerne byder også på opgaver.

Underviser sørger for et stærkt program for de 3 dage med plads til spørgsmål, dialog og erfaringsudveksling.

Undervisere
Forsikringsakademiets undervisere er fagspecialister fra forsikrings- og pensionsbranchen. På dette kursus møder du én af følgende undervisere:

Tina Dalskov Birkelund, Anne Teglskov Østergaard eller Flemming Pedersen

Kursus i skønne omgivelser

Kursus i skønne omgivelser

Kurset bliver afholdt på Rungstedgaard, der ligger lige ud til havet i Rungsted.

På alle årstider kan du nyde udsigten og naturen i parken. Du kan også gå eller løbe en tur i skoven - eller låne en cykel til en lille tur op ad Strandvejen. Du vælger!

Læs mere om Rungstedgaard her

KUNDESERVICE

KUNDESERVICE

Telefon: +45 4516 5000

Relevant for dig?

Kurset er målrettet dig, der arbejder i et skadeservicefirma og har behov for et udvidet og mere specialiseret kendskab til skadeforsikring i forhold til skadebehandling på bygningsforsikring og løsøreforsikring.

Inden du deltager på kurset, forventes det, at du har gennemført det forudgående kursus Grundlæggende forsikringskendskab – Skadeservice (0.46)

Forløbet

Kurset har en varighed på 3 hele dage med overnatning og forplejning på Forsikringsakademiet - Rungstedgaard. Første kursusdag starter kl. 10.00 - sidste dag slutter kl. 16.00. Aftenerne vil også byde på opgaver.

Tilmelding
Du skal tilmelde dig via uddannelsesafdelingen i dit selskab.

Ved tilmelding bliver der automatisk booket værelse til dig på Rungstedgaard. Har du brug for yderligere overnatning i forbindelse med kurset, skal du selv tage fat i Booking

Pris

Prisen omfatter 3 dages undervisning, materialer, overnatning og forplejning

Vejledende priser
Aktionærfordel: 13.390 kr.
Øvrige: 16.070 kr.

Du kan få direkte besked, når næste hold bliver oprettet ved at skrive en mail til Kundeservice
- oplys dit navn, selskab og hvilket kursus du gerne vil notificeres om

Gå til indkøbskurven...