BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

[0.79] Projektlederens værktøjskasse

Fra idé til mål og resultater

Er du også ramt af projekter? - og er projektarbejdsformen efterhånden et grundvilkår i din virksomhed? Enten formelt eller uformelt?

Savner du værktøjerne til at kunne håndtere hverdagens store og små projekter og de dertilhørende projektudfordringer? Så er dette kursus noget for dig.

På dette kursus får du en bred indføring i projektdisciplinen samt en værktøjskasse, der kan bruges i din hverdag – til små og store projekter. Efter de 2 dage vil du således være godt klædt på til at forstå og styre projekter.

Deltag i kurset og:

  • Få helt styr på, hvornår der egentlig er tale om et projekt.
  • Lær om de enkelte roller i projektorganisationen.
  • Bliv skarp på at afgrænse din rolle som projektleder, herunder det ansvar og beføjelser der knytter sig til denne.
  • Træn din anvendelse af forskellige projektledelsesværktøjer til at beskrive projektets mål, leverancer, afgrænsninger og deadlines.
  • Bliv i stand til at skabe resultater med afsæt i Projekttrekanten.
  • Lær at agere smidigt i din projektlederrolle, herunder have redskaber til at håndtere, når projektet møder udfordringer.
  • Få redskaber til at gennemføre en formel projektafslutning samt kommunikere resultaterne.

Tilmelding

Du tilmelder dig gennem uddannelsesafdelingen i din virksomhed - her har de direkte adgang til tilmelding i Krydsfeltet.

Ved tilmelding bliver der automatisk booket værelse til dig på Rungstedgaard. Har du brug for yderligere overnatning, så kontakt Booking

Kursus i skønne omgivelser

Kursus i skønne omgivelser

Kurset bliver afholdt på Rungstedgaard, der ligger lige ud til Øresund i Rungsted.

På alle årstider kan du nyde udsigten og naturen i parken. Du kan også gå eller løbe en tur i skoven - eller låne en cykel til en lille tur op ad Strandvejen. Du vælger!

Læs mere om Rungstedgaard her

Relevant for dig?

Kurset er til dig, der fungerer som projektleder i hverdagen, enten formelt eller uformelt, uden formel projektlederuddannelse, fx HR-konsulent, teamleder, keyaccountmanager, uddannelses-/salgskoordinator mfl. 

Alternativt er du fagspecialist, der styrer mindre projektforløb – fx produktudvikling, optimering af forretningsgange, implementering af nye lovkrav mv. - og dermed har brug for at forstå projektets vilkår.

Både deltagere fra forsikringsselskaber, mæglervirksomheder, skadeservicevirksomheder, håndværkervirksomheder og andre steder kan få stort udbytte af at deltage på kurset. 

Forløbet

Kurset løber over 2 hele undervisningsdage og er med overnatning.

Pris

Prisen omfatter undervisning, materialer, overnatning og forplejning.

Se 2019-pris under Ledige pladser

Gå til indkøbskurven...