ForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademiet
Forsikringsakademiet

Hvad leder du efter?

Forsikringsakademiet

[8.65] Arbejdsskade II

Gå i dybden med 'tab af erhvervsevne' og 'fastsættelse af årsløn', som er nogle af de centrale elementer indenfor arbejdsskadeerstatninger med stor betydning for den skaderamte

Vi ser jo desværre, at nogle arbejdsskader har så store konsekvenser at skadelidte må skifte job eller helt trække sig fra arbejdsmarkedet.

I begge tilfælde er det Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AE), som afgør størrelsen af tab af erhvervsevne og fastsættelsen af årsløn for skadelidte.

Hvis arbejdsskaden har ført til at skadelidte er gået bort, træffer AE også afgørelse om erstatning for tab af forsørger.

Det er naturligvis helt centralt, at skadelidte, eller eventuelle efterladte, får den erstatning, som Lov om arbejdsskadesikring berettiger til.

Derfor skal du som medarbejder i forsikringsselskab, fagforening og stat, amt eller kommune være i stand til at vurdere afgørelsernes validitet.

  Se ledige pladser

  Ledige pladser
  Holdnr.:23.40-0
  Startdato:02-10-2023
  Slutdato:04-10-2023
  Pris aktionær:16.280 DKK
  Pris øvrige:19.475 DKK
   
  8.65-23.40-0 Arbejdsskade II:02.10.23 10:00 - 04.10.23 16:00
  Tip din leder

  Relevant for dig?

  Kurset er målrettet dig, der til daglig arbejder med arbejdsskader og har nogen erfaring på området.

  Du kan være kunderådgiver eller sagsbehandler i forsikringsselskab, fagforbund, statslige institutioner, kommune, politi eller advokatfirma.

  For at deltage skal du have et grundlæggende kendskab til arbejdsskadeområdet -  eller have deltaget på kurset Arbejdsskade I (8.64)

   

  Forløbet

  Kurset har en varighed på 3 hele undervisningsdage med overnatning og forplejning på Forsikringsakademiet - Rungstedgaard.

  Første kursusdag starter kl. 10 - sidste dag slutter kl. 16.

  Pris

  Prisen omfatter undervisning, materialer, forplejning og overnatning.

  Se din pris under Ledige pladser

  Gå til kurven...