BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

[8.76] Regres i praksis - grundlæggende færdigheder

Får du altid set de muligheder, der er for at få dækket nogle af skadesudgifterne af en skadevolder?

Som en del af skadebehandlingen er det vigtigt, at du ved, om og hvornår der er grundlag for et regreskrav over for en skadevolder. Samtidig er det afgørende, at du har styr på, hvordan du i praksis griber sagen an. Derfor har vi kurset Regres i praksis – grundlæggende færdigheder (8.76).

Deltag i kurset og:

  • Bliv i stand til at identificere regresmuligheder i forbindelse med skadebehandling
  • Få viden om, hvordan regressen gennemføres over for mulige erstatningsansvarlige med henvisning til relevant lovgivning og brancheaftaler
  • Arbejd med konkrete cases, som du typisk vil møde i din hverdag
  • Få overblik over, hvilke oplysninger du skal have fat i i forbindelse med din behandling af skaden, fx fra kunden, andre forsikringsselskaber eller myndigheder
  • Få gode råd til, hvordan du griber sagsbehandlingen i en regressag an på bedste måde, herunder hvordan du sikrer konkrete beviser til din sag.

På kurset kommer du til at arbejde med erstatningsansvarsloven §§ 19-22, og du får et godt overblik over regelsættet, som gælder for regreskrav.

Vi kommer via cases og dialog omkring ansvarsskader inden for privat og erhverv og får set på, hvordan du bedst sikrer det bevis, der skal bruges i regressagen.

Du får også underviserens bedste fif til, hvordan sagen køres så smidigt som muligt med det bedst mulige resultat for øje samtidig med stort fokus på god kunderådgivning.

Hvem møder du på kurset?
Du møder andre, der som dig til daglig arbejder som sagsbehandler eller taksator, behandler tingskader på hus, indbo, erhverv og sommerhus, og som ønsker at blive klædt bedre på til at opdage regresmuligheder og få viden om regelsættet inden for regres.

Tilmelding
Tilmelding skal ske via egen uddannelsesafdeling.

Undervisere
Forsikringsakademiets undervisere er fagspecialister fra forsikrings- og pensionsbranchen. På dette kursus møder du: Nicolai Andersen

Kursus i skønne omgivelser

Kursus i skønne omgivelser

Kurset bliver afholdt på Rungstedgaard, der ligger lige ud til Øresund i Rungsted.

På alle årstider kan du nyde udsigten og naturen i parken. Du kan også gå eller løbe en tur i skoven - eller låne en cykel til en lille tur op ad Strandvejen. Du vælger!

Læs mere om Rungstedgaard her

Se ledige pladser

Ledige pladser
Holdnr.:21.19-0
Startdato:10-05-2021
Slutdato:10-05-2021
Pris aktionær:4.500 DKK
Pris øvrige:5.340 DKK
 
8.76-21.19-0 Regres i praksis:10.05.21 09:00 - 10.05.21 17:00
Tip din leder

Relevant for dig?

Som en del af skadebehandlingen er det vigtigt, at du ved, om og hvornår der er grundlag for et regreskrav over for en skadevolder. Samtidig er det afgørende, at du har styr på, hvordan du i praksis griber sagen an. Derfor har vi kurset Regres i praksis – grundlæggende færdigheder (8.76).

Forløbet

Dagen starter kl 9.00 og slutter kl. 17.00

Pris

Prisen omfatter 1 dags undervisning, materialer og forplejning.

Se din pris under Ledige pladser

Gå til indkøbskurven...