ForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademiet
Forsikringsakademiet

Hvad leder du efter?

Forsikringsakademiet

[8.87] Erstatningsansvarsloven med fokus på nyeste retspraksis

Her er kurset, hvor du kommer i dybden med de komplekse problemstillinger indenfor personskadeopgørelse

Du får rig mulighed for at komme i dybden med seneste retspraksis og diskutere dommenes konsekvenser. Vi arbejder særligt med de mere komplekse problemstillinger, også dem, der bevæger sig i gråzonerne. Hvert emne bliver underbygget af relevante domsafgørelser og sættes ind i en større sammenhæng.

På kurset møder du forskellige foredragsholdere, som kan være repræsentanter fra skadelidte eller skadevolders side, fra Ankenævnet eller øvrige, der holder oplæg om aktuelle emner. Hvem der kommer, fastlægges fra hold til hold.

Du får samtidig lejlighed til at erfaringsudveksle med de øvrige deltagere og kan trække på underviserens specialistviden og mange års erfaring.

Psst …
Har du tidligere gennemført modulet Erstatningsansvarsloven (5.40)? Så er kurset selvskrevet til at give dig en opdatering på den retspraksis, der siden er kommet til. Du kan også med fordel deltage på kurset flere gange med et par års mellemrum og på den måde få opfrisket seneste nyt.

Relevant for dig?

Kurset er målrettet dig, der har flere års praktisk erfaring med behandling af komplicerede ansvarssager og personskader. Du kan fx arbejde i et forsikringsselskab, som advokat eller indenfor patienterstatning.

Forløbet

Kurset har en varighed på 3 hele dage med overnatning og forplejning på Forsikringsakademiet - Rungstedgaard.

Pris

Prisen omfatter undervisning, materialer, forplejning og overnatning på Forsikringsakademiet.

Se din pris under Ledige pladser

Gå til kurven...