ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

AIP10

Advanced Insurance Programme: På dette AIP-valgfag lærer du at målrette din kommunikation og adfærd til skiftende målgrupper, bl.a. med værktøjer MBTI II personprofil.

I pensions- og forsikringsbranchen skal vi differentiere os.

Vi skal kommunikere klart og præcist og tilpasse vores kommunikation og samarbejde i skiftende teams og med skiftende målgrupper.

Men god kommunikation er noget af det vanskeligste at sikre, for hvordan ramme plet hos mennesker, som tænker, opfatter og vurderer anderledes end os selv?

På dette AIP-valgfag arbejder vi konstruktivt med forskellene – for kender vi dem, har vi en kæmpe styrke.

Du kan derfor forvente, at du får øget selvindsigt samt øget forståelse og tolerance for andres præferencer i forløbet.

Centralt for valgfaget er personprofilen, Meyers Briggs Typeindex II (MBTI II), som kan give indsigt i ligheder og forskelle mellem os selv og andre mennesker.

Den belyser spørgsmål som: Hvad dræner mig/andre? Hvad driver og motiverer mig/andre? Hvordan skal jeg kommunikere, så jeg motiverer mennesker, der er meget forskellige fra mig selv?

Målgruppe:

Se hvordan du får adgang her.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...