ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

AIP07

Advanced Insurance Programme: Når du arbejder med familieret møder du mange komplekse sager og problemstillinger. På dette AIP-valgfag kobler vi det fagligt komplekse med indsigt i, hvordan du opbygger fortrolighed i din kommunikation, og hvordan du kan udvise professionel empati.

Når du arbejder med komplekse sager og problemstillinger indenfor familieret, er det afgørende, at du har dyb indsigt i de forskellige familieformer, formueforhold for ægtefæller, deling af formuer ved skilsmisse med særligt fokus på de dele, hvori livs- og pensionsordninger indgår.

Med dette AIP-valgfag bliver du klædt på til at kunne bruge relevante retsregler og praksis og formidle de mulige løsninger overfor kunden eller i den interne sparring i dit selskab eller pengeinstitut.

På grund af det personlige element i dette emne er evnen til at opbygge fortrolighed særlig vigtigt. Du får derfor kendskab til, hvad der opbygger fortrolighed i din kommunikation generelt, og hvordan du kan udvise professionel empati.

Valgfaget er relevant for rådgivere og back office-ansatte, der har gennemført AIP01 – Metode og Formidling, eller som tidligere har gennemført et niveau 5-modul på Forsikringsakademiet.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...