ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

AIP09

Advanced Insurance Programme: Empati er en af fremtidens kernekompetencer, men det er ofte nemmere sagt end gjort. På dette AIP-valgfag bryder vi det abstrakte begreb ned i tre dele, så det bliver konkret og brugbart.

At kunne fremstå empatisk, nærværende og ægte interesseret har større betydning end nogensinde, især fordi du møder mange forskellige mennesker i lige så mange forskellige sammenhænge – både i virkeligheden og virtuelt.

De mange møder kan dog ikke undgå at påvirke dig. Du bruger energi på det og skal hele tiden søge at forstå og at blive forstået.

På dette valgfag arbejder vi med at prioritere i de mange indtryk og påvirkninger, så du undgår at bruge energi på problemstillinger, som egentlig 'tilhører andre'.

Samtidig får du adgang til relevant teori og nyttig viden, så du naturligt finder ind til din empatiske side og oplever, hvordan den påvirker dine relationer og din arbejdsglæde positivt og konstruktivt.

Målgruppe:

Se hvordan du får adgang her.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...