
Genvej
S4.73-21.16-0
Hvilke erfaringer har vi efter lovændringen pr. 1. januar 2020?
Hvordan anvendes OSINT-materiale i arbejdsskadesagerne hos myndighederne, i forsikringsselskaberne og hos advokater fra begge sider af bordet?
Og hvordan sammenkobles sagens faktiske oplysninger med OSINT-materiale?
Dette er blot et lille uddrag af de problemstillinger, som vi arbejder med i løbet af dagen.
Indhold
Oplægsholderne lægger ud med en kort redegørelse for ændringen af den nye arbejdsskadesikringslov.
Herefter gennemgår vi erfaringerne og konsekvenserne for sagsbehandlingen, bl.a. i forhold til antallet af anerkendelser og formodningsreglen i ASL § 12, stk. 2.
Vi fokuserer herefter på anvendelsen og vurderingen af OSINT-materiale i arbejdsskadesager hos myndighederne, forsikringsselskaberne og hos advokaterne for både skadelidte og skadevolder.
Disse erfaringer sammenholdes med praksis i forhold til tilbagesøgningskrav.
Emner
Dit udbytte
Indlægsholderne sørger for, at du får nuanceret viden om erfaringerne med arbejdet i arbejdsskaderegi efter den nye lovændring af Arbejdsskadesikring.
✓Du opnår indsigt i en række aktørers syn på anvendelse af OSINT-materiale i arbejdsskadesager, og hvordan dette indgår i vurderingen og behandlingen af de oplysninger, du kan møde i den daglige sagsbehandling.
✓Du får derudover indsigt i bedømmelsen af sagerne, og hvordan denne type materiale kan begrunde et tilbagesøgningskrav.
✓Du bliver del af et professionelt forum med god mulighed for debat og erfaringsudveksling, både med foredragsholderne og de øvrige deltagere.
Målgruppe
*Obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Forsikringsakademiet vurderer, at seminaret opfylder betingelserne for efteruddannelse i ”Bekendtgørelse nr. 1474 af 12. december 2007” om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. Seminaret har en varighed svarende til 6 lektioner. Der udleveres et deltagerbevis, som dokumenterer kursusdeltagelsen og antallet af lektioner.