ForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademiet
Forsikringsakademiet

Hvad leder du efter?

Forsikringsakademiet
Transportforsikring 2022 - seminaret om aktuelle problemstillinger

Transportforsikring 2022 - seminaret om aktuelle problemstillinger

10-03-2022

Tag med på Transportforsikring 2022 - seminaret der sætter fokus på de helt aktuelle problemstillinger og opdateringer. Torsdag 10. marts 2022, kl. 9.30 - 16.

S4.85-22.10-0

Forsikringsakademiet har også i 2022 fornøjelsen af at invitere til det årlige transportforsikringsseminar på Rungstedgaard.

Vi har derfor inviteret en række foredragsholdere, såvel specialister som praktikere.

De vil hver især bidrage med erfaring, viden og holdninger til de udvalgte emner set i et transportforsikringsmæssigt perspektiv.

Aktuelle emner

Klimaforandringer: Klimaforandringerne giver udfordringer i forhold til speditionsopgaver, senest de voldsomme oversvømmelser i Tyskland.

Laste- og stuvningsskader: En velkendt risiko - men hvordan håndteres disse skader, så der kan sikres et krav mod fragtføreren?

Seneste retspraksis: Her er der bl.a. fokus på den principielle dom om mulighederne for at påberåbe produktansvarsreglerne fremfor CMR-reglerne i krav om erstatning.

Nye domme: Kort opdatering af interessante nye domme og seneste nyt om retsudviklingen.

Seminaret giver dig mulighed for at være en del af et netværk i et professionelt forum med plads til erfaringsudveksling, diskussion af aktuelle problemstillinger og inspiration til nytænkning på området.

Dagens ordstyrer
Advokat Henrik Thal Jantzen – Hafnia Law Firm

Gå til kurven...