BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

DER FINDES ET STED, HVOR DU ER LANGT VÆK, TÆT PÅ

Du møder Rungstedgaard, når du tager på uddannelse eller efteruddannelse på Forsikringsakademiet.

Vi ved fra vores løbende kvalitetsundersøgelser, at vores studerende elsker at komme her. Det skyldes bl.a. faciliteterne, serviceniveauet og den gode mad fra eget køkken. Men det skyldes også, at du her er langt væk fra faste opgaver, kunder og kolleger og tæt på det faglige centrum. Det er her, du har mulighed for at fordybe og udvikle dig.

Rungstedgaard har på den måde dannet ramme om studielivet i mere end 60 år. Her er moderne undervisningsfaciliteter, professionelt hotel og konferencecenter, restaurant og skønne rekreative omgivelser.

Vi glæder os til at se dig!

Efter sådan tre til fire dages undervisning på Rungstedgaard, er man både helt færdig og helt høj. Det gør virkelig en forskel at komme væk fra arbejdspladsen og ind i et miljø, hvor der er 100 pct. fokus på din uddannelse.

Branchens eget uddannelsessted

Forsikringsakademiet A/S købte i 1965 Rungstedgaard. Det var dengang vi kaldte os Forsikringshøjskolen og dengang stedet alene blev brugt til højskolens uddannelser.

I dag er ejerforholdet det sammen, men Rungstedgaard er kendt langt ud over forsikrings- og pensionsbranchen.

Den originale bygning er gennemrenoveret, nye bygninger er kommet til og Rungstedgaard har succes som professionelt hotel og konferencecenter.

Samlet set er de mange aktiviteter på Rungstedgaard med til at sikre en sund økonomi for Forsikringsakademiet. Overskuddet fra hotel og konferencecenteret går til den fortsatte udvikling og vedligeholdelse af vores uddannelser og fantastiske faciliteter.

Gå til indkøbskurven...