ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Seminar

Det er sikkert ikke gået manges næse forbi, at det danske bilmarked er under voldsom og hastig forandring. Spørgsmålet er, om der fremover bliver lige adgang til bilens data? Det dykker vi ned i torsdag den 19. september kl. 9.00 til 16.30.

S5.27-24.38-0

Det er sikkert ikke gået manges næse forbi, at det danske bilmarked er under voldsom og hastig forandring. For kun få år siden var det at se en elbil på de danske veje, et særsyn. Men siden 2022 er salget af elbiler eksploderet, og der er nu indregistreret omkring 270.000 elbiler. Næsten hver anden ny bil, som indregistreres, er en elbil.

Elbilens fremmarch markerer også et marked under hastig forandring. Det skyldes blandt andet at nye biler (og nok i særlig grad elbiler) opsamler utroligt mange data. Data som ikke kun vedrører bilen, men også dokumenterer førerens adfærd og præferencer mv.

Data som mange aktører har en interesse i at få adgang til, både som en nødvendighed for forretningsførelsen og som et relevant og interessant grundlag for fremtidig forretningsudvikling.

I eftermarkedet for biler er adgangen til disse data vigtige for at kunne servicere og reparere et givent køretøj. Spørgsmålet er, om der fremover bliver lige adgang til bilens data, så alle, som ønsker at kunne konkurrere på markedet for service og reparation af biler, har det samme udgangspunkt og konkurrerer på lige vilkår.

Konsekvenserne for eftermarkedet er i fokus på konferencen. Vi har allieret os med branchepersoner med stor indsigt fra både ind- og udland, som vil bidrage til at nuancere forandringerne i (efter-)markedet og skabe et billede af, hvad det betyder for bilbranchen, forsikringsbranchen og – i centrum af det hele – forbrugeren.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag om ”Biler og data og betydningen for eftermarkedet”.

KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gå til kurven...