ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Seminar

Mød eksperterne og dit netværk på denne temadag og få dybere indblik i nogle af de vanskeligste spørgsmål ved håndtering af skader omfattet af entreprise- og rådgiveransvarsforsikringer. Det er mandag 11. september 2023, kl. 9 - 16.30.

S5.09-23.37-0

Der er ofte store udfordringer med håndteringen af skader ved byggerier og det kan bl.a. medføre ubalance i økonomien hos de deltagende parter.

På denne temadag har vi udvalgt nogle områder, hvor der især kan opstå vanskelige problemstillinger af såvel juridisk som praktisk karakter.

Du vil høre oplæg om:
  • Entrepriseforsikringens skadebegreb: Hvad udgør en forsikringsbegivenhed?
  • Bæredygtighed: Hem påhviler hvilke pligter ved et byggeri?
  • Digitalisering af byggeriet: Hvem har ansvaret for fejlene?
  • De nye tvistløsningsregler i AB-systemet: Hvad er trenden og hvordan afgøres tvisterne?
  • Reglerne om garantier: Har de betydning for dækningen på entrepriseforsikringen?
  • Rådgivernes ansvarforsikringer: Hvordan kan de strikkes bedst og billigst sammen i det aktuelle marked?
  • De seneste need to know-afgørelser indenfor entreprise.
Hvem er Entreprisedagen relevant for?

Dagen er relevant for alle, som yder vejledning om entrepriseforsikring på et praktisk plan, det være sig i et forsikringsselskab, som advokat eller anden rådgiver.

Programmet gennemføres som en kombination af indlæg og cases, hvor deltagerne får mulighed for at tage stilling til konkrete problemstillinger og diskutere mulige løsningsforslag.

Du kan altså forvente et professionelt forum for diskussion og problemløsning på et specialiseret niveau på baggrund af oplæg om konkrete, væsentlige problemstillinger og retspraksis.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gå til kurven...