ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Seminar

Håndtering af skader ved byggerier giver ofte store udfordringer og kan give stor ubalance i økonomien hos de deltagende parter. Vi har udvalgt nogle områder, hvor der især kan opstå vanskelige problemstillinger af såvel juridisk som praktisk karakter. Bliv klogere på emnet til Entreprisedagen 2024.

S5.28-24.35-0

På denne årlige temadag får deltagerne et indblik i nogle af de vanskeligste spørgsmål ved håndtering af skader indenfor byggeri.

Der vil bl.a være fokus på erhvervs- og produktansvarforsikring, entrepriseforsikringen og rådgiverforsikringer.

Entreprisedagen 2024 torsdag den 29. august 2024 bliver der blandt andet holdt oplæg om følgende emner:

  • Status på XS forsikring af rådgiveransvar
  • Entrepriseforsikringens skadebegreb og LEG 3 – nyeste praksis
  • Det nyeste vedrørende byggeskadeforsikringen
  • De nye tvistløsningsregler i AB-systemet – hvad er trenden? Hvordan afgøres tvisterne?
  • De seneste ”need to know” afgørelser inden for entreprise
  • Mediehåndtering

Vi behandler de nævnte aktuelle fokuspunkter og belyser faldgruber, udfordringer og muligheder på disse områder.

Som afslutning på dagen vil en erfaren kommunikationsrådgiver tage deltagerne igennem de muligheder og faldgrupper der er, når en virksomhed er i dialog med medierne.

Målsætningen for den årlige temadag er at skabe et forum for diskussion og problemløsning på et specialiseret niveau på baggrund af oplæg om konkrete, væsentlige problemstillinger og retspraksis.

Programmet bliver gennemført som en kombination af indlæg samt cases, hvor deltagerne har mulighed for at tage stilling til konkrete problemstillinger og diskutere mulige løsningsforslag. Temadagen er derfor tænkt som et fagligt input, der henvender sig til alle, som arbejder i et forsikringsselskab, samt til advokater og øvrige rådgivere, som på et praktisk plan yder vejledning på området.

KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gå til kurven...