ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Seminar

Årets temadag om erhvervs- og produktansvarsforsikringen tager fat om de helt aktuelle udfordringer, som forsikringsselskaber og virksomheder møder i hverdagen. Tilmeld dig nu og bliv opdateret på nyeste praksis. Det er onsdag 7. juni 2023, kl. 9.30 - 16.30.

S5.05-23.23-0

Erhvervs- og produktansvarsforsikringen er den væsentligste forsikring til styring af enhver virksomheds ansvarsrisiko. Standardbetingelserne i den nuværende form blev udarbejdet af Forsikring & Pension og Dansk Industri (dengang SKAFOR og Industrirådet) i 1987.

Efter mere den 36 år giver betingelserne imidlertid fortsat betydelige udfordringer for forsikringsselskaberne og virksomhederne.

På temadagen får du faglige indlæg om:
  • Sondringen mellem erstatning i og udenfor kontrakt.
  • Direkte krav.
  • Fareforøgelse.
  • Forsikringsdækning af rådgivning.

I løbet af dagsprogrammet er der rig mulighed for diskussion og problemløsning på højt niveau med udgangspunkt i Allans oplæg.

Du får derfor mulighed for at tage stilling til konkrete problemstillinger og diskutere mulige løsningsforslag med de øvrige deltagere.

Læs mere om det faglige indhold og programmet nedenfor.

KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gå til kurven...