ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Seminar

På dette seminar dykker vi ned i aktuelle problemstillinger i sager, som udspringer af det psykiske arbejdsmiljø og samspillet mellem menneskene på arbejdspladsen. Det er tirsdag 13. juni 2023, kl. 9.30 - 16.15.

S5.07-23.24-0

Hvordan går det egentlig med det psykiske arbejdsmiljø og de psykiske arbejdsskader set fra henholdsvis arbejdsgiver og skadelidtes synsvinkel?

Fra arbejdsgiverside er der i disse år et øget fokus på at sikre psykisk trygge rammer på arbejdspladsen, da det modsatte kan få stor konsekvens for både produktivitet og trivsel. Lovmæssigt styrers der efter bl.a. Arbejdsmiljølovgivningen og Bekendtgørelsen om psykisk arbejdsmiljø.

På skadelidtesiden er der også en naturlig interesse i at forebygge psykiske skader. Når skaderne alligevel opstår, kan det være en udfordring at få dem anerkendt og håndteret på arbejdspladsen. Oveni kommer, at der kan være lange udsigter til erstatning, hvis ingen vil tage ansvaret for den psykiske skade.

På dette seminar beskæftiger vi os med begge perspektiver.

Derfor møder du eksperter og praktikere fra 'begge sider', som vil give deres syn på udfordringerne i det psykiske arbejdsmiljø og samspillet mellem erstatningsretten og ansættelsesretten.

I løbet af dagen får du dybere indsigt i reglerne om anerkendelse af psykiske arbejdsskadesager og påvirkninger i det psykiske arbejdsmiljø. Du får viden om ansvarsvurdering og samspillet mellem erstatningsretten og ansættelsesretten, herunder relevante ansættelsesretlige love. Derudover får du indblik i straffelovsovertrædelser, aktuelle problemstillinger og løsningsforslag.

Programmet giver god mulighed for debat og erfaringsudveksling med foredragsholderne og de øvrige deltagere.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gå til kurven...