BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

Dyrk forskellen - styrk dine personlige kompetencer

Som menneske og forsikringsmedarbejder kan du nu udvikle dig til fremtiden gennem Forsikringsakademiets SUCCEED-program for personlige kurser og certifikater.

Sådan kommer du i gang med SUCCEED
Vi har gjort det nemt at komme i gang. Vælg et af de 9 anbefalede spor, som matcher kompetencekravene til netop dit arbejdsområde. Hvert spor består af 4 kurser, som du afslutter med eksamen og certificering.

Du kan naturligvis også vælge frit blandt alle SUCCEED-kurserne uden at gå til eksamen. Bare fordi det passer dig - her og nu.

Få bevis på dine kompetencer

Hvert spor afsluttes med en eksamen. Til eksamen skal du vise, hvad du har anvendt og lært i træningsperioden efter kurset. En bestået eksamen udløser et certifikat.

Du og din arbejdsgiver kan altid få overblik over, hvilke certifikater du har opnået fra Forsikringsakademiet i vores administrationssystem, Krydsfeltet.

Vi anbefaler ...

Vælg frit fra SUCCEED-kurserne

Du kan frit udskifte 1 af kurserne i de anbefalede spor med et valgfrit kursus fra den samlede oversigt.

Kurserne kan også gennemføres enkeltstående, hvis den model passer dig bedre - dog uden mulighed for certifikat.

Vi kan hjælpe dig videre

Har du brug for sparring eller svar på spørgsmål, inden du går videre med SUCCEED-kurserne, så er vi klar ved telefon og mail.

Intet er for stort eller småt - bare tag fat i os.

Du er - mere end nogensinde - det stærkeste kort for din virksomhed. Du har nemlig de personlige kompetencer, som skal til for at matche kundernes forventninger, og som i fremtiden kan adskille dig fra din nye kollega, 'Mr. Robotto'.

Helle Havgaard, adm. direktør - Forsikringsakademiet
Gå til indkøbskurven...