ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

0.35

Få styr på de grundlæggende regler i huseftersynsordningen og ordningens konsekvenser i bolighandler.

Hvad dækker en ejerskifteforsikring?

Hvornår kan forsikringsselskabet begrænse sin risiko ved at indsætte en særlig klausul i forsikringstilbuddet?

Og hvordan er det lige med de nyeste regler for tilstandsrapporter?

På dette intensive 3-dageskursus får du svarene, samtidig med at vi arbejder med skadebegrebet på ejerskifteforsikringen, og du får træning i at tage stilling til, om en skade skal dækkes eller afvises.

Du kommer også til at prøve kræfter med at udforme en klausultekst, så du ved, hvilke ting du skal være ekstra opmærksom på, før du indsætter klausuler i forsikringstilbuddet.

Endelig bliver du i stand til at vurdere, hvornår den bygningsagkyndiges registreringer og karaktergivning er korrekt beskrivende for en skade. Og du får mulighed for selv at skulle vurdere, om der kan rejses et regreskrav, når en skade er dækket af ejerskifteforsikringen.

Vi sætter fokus på de seneste ændringer i udformningen af tilstands- og elinstallationsrapporter. Ændringerne har bl.a. indflydelse på, hvordan ejerskifteskader bliver vurderet, og du vil opleve, at praksis på en række områder skal bygges op igen.

Underviserteamet på dette kursus er Martin Persson (LinkedIn), Rolf Alling Andersen (LinkedIn), Morten Svarre Langer og Klaus Rasmussen.

Kurset er målrettet dig, der til daglig arbejder med etablering og/eller salg af ejerskifteforsikringer eller med behandling af ejerskifteskader. Det er en stor fordel, hvis du på forhånd kender lidt til lovgrundlaget bag huseftersynsordningen.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Tip din lederForsikringsakademiet
Ledige pladser
Holdnr.: 24.40-0
Startdato: 02-10-2024
Slutdato: 04-10-2024
Pris aktionær: 16.740 DKK
Pris øvrige: 20.025 DKK
0.35-24.40-0 Grundl. ejerskif.:02.10.24 09:00 - 04.10.24 16:00
Gå til kurven...