ForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademiet
Forsikringsakademiet

Hvad leder du efter?

Forsikringsakademiet
Træningsbaner gør dig klar til efteruddannelsesprøve

Træningsbaner gør dig klar til efteruddannelsesprøve

Kom med ind i vores digitale træningsunivers og bliv fagligt stærk og klar til Finanstilsynets efteruddannelsesprøve (EUP)

Når du hvert 3. år skal gennemføre en efteruddannelsesprøve, kan det være en god idé at træne inden selve prøven.

På den måde får du opfrisket relevante faglige emner – og du kan træne målrettet mod at bestå den prøve, der kræves i forhold til netop dit arbejdsområde(r).

Forsikringsakademiet har opbygget et digitalt træningsunivers for Arbejdsområde 1 - 5, som målrettet guider dig gennem de emner, du møder i efteruddannelsesprøven. Træningen foregår gennem e-læring, videoer, e-bøger, træningsopgaver og quizzer, som hjælper dig til at opnå det forventede niveau.

Undervejs i træningen kan du se, hvordan dit faglige niveau ligger i forhold til de konkrete krav i den endelige prøve fra Finanstilsynet.

Sådan bruger du træningsbanerne

Vi anbefaler, at du bruger træningsbanerne struktureret.

Det vil sige, at du starter med at tage en Pre-test. Den giver dig et her-og-nu-billede af, om du er klar til at gennemføre efteruddannelsesprøven, eller om der er emner, som du har brug for at træne først.

Resultatet af Pre-testen guider dig automatisk til de emner, som vi anbefaler, at du bruger tid på at træne. Inden for hvert emne kan du se, hvilke specifikke elementer du skal træne.

Når du føler du er på rette vej, tager du en Post-test, som afspejler den endelige efteruddannelsesprøve. Det vil sige, at du får samme antal spørgsmål og mærker samme tidspres.

Post-testen vil vise dig, om du er klar til at tage den endelige prøve.

Du er godt på vej, hvis du kan klare dig inden for alle emner og samlet set ligger over den forventede svarprocent på 70.

Træningsbanerne er åbne døgnet rundt med abonnement

Træningsbanerne er åbne 24/7, og du kan træne lige så meget du har behov for inden for de arbejdsområder, der er relevante for dig.

Banerne åbner helt automatisk, hvis din arbejdsgiver har tegnet et abonnement for alle i virksomheden, der er omfattet af IDD-kompetencekravene.

Et abonnement til det digitale træningsmiljø løber over 3 år og koster 1.200 kr. for hver medarbejder, der er omfattet af IDD-kravene.

Antallet af medarbejdere i virksomheden reguleres tre gange i løbet af abonnementsperioden, så der kan tages højde for til- og afgang af medarbejdere.

Gå til indkøbskurven...