ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.78

Få indsigt i de mange områder af erstatningsretten, som vedrører kommuners erstatningsansvar.

På dette kursus får du indsigt i, hvilke typer erstatningsansvar kommuner kan ifalde, og hvordan de behandles i forhold til ansvarsnorm og bevisbyrde.

I løbet af dagen behandler vi det kommunale erstatningsansvar ud fra de mange sagsområder, kommuner beskæftiger sig med. Hvert sagsområde rummer sit eget potentiale for at ifalde et ansvar for skader forvoldt i forbindelse med varetagelsen af disse opgaver.

Du får indsigt både i kommuners erstatningsansvar som offentlig myndighed og på kommunernes rolle som arbejdsgiver.

Vi når også omkring erstatningsbetingelserne generelt, de praktiske forhold, der skal iagttages ved bevissikring, og muligheden for regres for kommunen.

Underviser på kurset er Nicolai Mailund Clan.

BEMÆRK, at kurset alene har fokus på sager, som er relevante for kommuner – vi berører ikke forsikringsselskabers regresmulighed overfor kommuner.

Kurset henvender sig til medarbejdere i kommuner, som arbejder med sagsområder, der potentielt kan udløse erstatningskrav, enten ved myndighedsudøvelse eller som arbejdsgiver for kommunens ansatte. Kurset er også relevant for mæglervirksomheder, der varetager sagsbehandlingen i sager om kommuners erstatningsansvar.

Læs mere her

 

KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...