ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.64

Her er kurset, der giver dig solid forståelse af, hvad en arbejdsskade er, hvordan arbejdsskadesystemet fungerer og hvad der ligger bag arbejdsskademyndighedernes afgørelser om anerkendelse og varigt mén.

Når der sker en arbejdsskade, kommer Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) på banen.

Det er AES, som afgør, om der er tale om en arbejdsskade, om skadelidte var på arbejde da skaden skete, og hvor meget skadelidte eventuelt skal have i varigt mén.

Det er naturligvis helt essentielt for alle involverede, at AES træffer korrekte afgørelser. Derfor skal du som medarbejder i forsikringsselskab, fagforening, stat eller kommune være i stand til at vurdere afgørelsernes validitet.

På dette kursus får du indsigt i, hvilke kriterier der skal være opfyldt, for at en person er omfattet af arbejdsskadesikringsloven og kriterierne for, at en skade opfylder ulykkesskadebegrebet.

Du får også indsigt i, hvordan myndighederne fastsætter varigt mén, og hvordan du som part i sagen kan vurdere, om afgørelsen er korrekt.

I løbet af de 3 kursusdage ser vi også nærmere på forsikringsselskabernes rolle i forbindelse med spørgsmål om dækning af behandlingsudgifter, og du bliver introduceret til hvilke udgifter, der kan dækkes.

Underviserteamet er Bettina Høyer Olsen, Pernille Krogh Pedersen og Frederik Nielsen.

Kurset er målrettet dig, der til daglig arbejder med arbejdsskader. Du kan være ny på området eller have nogen erfaring. Du kan være kunderådgiver eller sagsbehandler i forsikringsselskab, fagforbund, statslige institutioner, kommune, politi eller advokatfirma.

Læs mere her
  KONTAKT

  Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

  Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

  Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Jeg er:

  Tip din lederForsikringsakademiet
  Ledige pladser
  Holdnr.: 24.46-0
  Startdato: 11-11-2024
  Slutdato: 13-11-2024
  Pris aktionær: 17.075 DKK
  Pris øvrige: 20.430 DKK
  8.64-24.46-0 Arbejdsskade I:11.11.24 10:00 - 13.11.24 16:00
  Gå til kurven...