ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.87

Her er kurset, hvor du kommer i dybden med de komplekse problemstillinger indenfor personskadeopgørelse.

Du får rig mulighed for at komme i dybden med seneste retspraksis og diskutere dommenes konsekvenser. Vi arbejder særligt med de mere komplekse problemstillinger, også dem, der bevæger sig i gråzonerne. Hvert emne bliver underbygget af relevante domsafgørelser og sættes ind i en større sammenhæng.

På kurset møder du forskellige foredragsholdere, som kan være repræsentanter fra skadelidte eller skadevolders side, fra Ankenævnet eller øvrige, der holder oplæg om aktuelle emner. Hvem der kommer, fastlægges fra hold til hold.

Du får samtidig lejlighed til at erfaringsudveksle med de øvrige deltagere og kan trække på underviserens specialistviden og mange års erfaring.

Underviserne på kurset er Michael Lindberg, Nicolai Mailund Clan og Christina Neugebauer.

Psst …
Har du tidligere gennemført modulet 5.40, så er kurset selvskrevet til at give dig en opdatering på den retspraksis, der siden er kommet til. Du kan også med fordel deltage på kurset flere gange med et par års mellemrum og på den måde få opfrisket seneste nyt.

Kurset er målrettet dig, der har flere års praktisk erfaring med behandling af komplicerede ansvarssager og personskader. Du kan fx arbejde i et forsikringsselskab, som advokat eller indenfor patienterstatning.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Tip din lederForsikringsakademiet
Få ledige pladser
Holdnr.: 24.36-0
Startdato: 02-09-2024
Slutdato: 04-09-2024
Pris aktionær: 16.740 DKK
Pris øvrige: 20.025 DKK
8.87-24.36-0 Erstatningsansvarsl.:02.09.24 09:00 - 04.09.24 16:00
Gå til kurven...