ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Modul

5.40

Til erfarne skadebehandlere og underwritere, som arbejder med erstatningsansvarsloven og opgørelse af personskader.

Når du arbejder med komplicerede forsikringssager og problemstillinger indenfor opgørelse af personskader, er det afgørende, at du har dyb indsigt i de erstatningsretslige problemstillinger og grundprincipper, som hører til området.

Med dette modul bliver du i stand til at håndtere komplekse problemstillinger indenfor personskadeopgørelse, når skaden er opstået.

Og du bliver klædt på til at kunne bruge relevante retsregler og domspraksis og formidle en komplet løsning overfor kunden.

Uddannelsen henvender sig til erfarne sagsbehandlere, som arbejder med komplekse ansvarsproblematikker i forbindelse med opgørelse af personskader. For at kunne deltage skal du have bestået modulet AIP04 Erstatningsret eller 5.15 Erstatningsret.

Har du gennemført tilsvarende, relevante uddannelser? Klik her og læs mere om, hvordan du kan opnå adgang.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...