ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

0.65

God pensionsrådgivning er rådgivning til hele livet. Her er kurset, der træner dig i at yde økonomisk rådgivning til kunder, der har 1 - 10 år tilbage på arbejdsmarkedet.

Pensionsrådgivning er ofte et gennemgående tema, når du arbejder med økonomisk rådgivning af privatkunder.

Men jo tættere dine kunder er på pensionstilværelsen, desto vigtigere er det for dig som rådgiver at være klædt på til at kunne yde en relevant og professionel seniorrådgivning.

Det vil sige en rådgivning, hvor du, med udgangspunkt i kundens drømme og ønsker for fremtiden:

  • Bringer din faglige ekspertise i spil
  • Bidrager ved skabe overblik og
  • Tilrettelægger og optimerer kundens samlede økonomi på bedst mulig vis.

På dette kursus får du konkret viden om hvordan, du yder den bedste økonomiske rådgivning til kunder, der har 1 - 10 år tilbage på arbejdsmarkedet.

Dine rådgivningsmæssige kompetencer får et boost, som er afgørende for en solid og langvarig kunderelation baseret på tillid og troværdighed i rådgivningssituationen.

Du skaber dermed en platform for din videre karriere indenfor rådgivning af privatkunder på et område med stor betydning nu og i fremtiden.

Underviserteamet består af Camilla Schjølin Poulsen og Lene Haslund.

Kurset henvender sig til kunderådgivere i pengeinstitutter og pensionsselskaber, der allerede arbejder med rådgivning af privatkunder i aldersgruppen +50. Du har et solidt fagligt fundament og ønsker at styrke dine kompetencer indenfor pensions- og seniorrådgivning i et fremadskuende perspektiv.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Tip din lederForsikringsakademiet
Ledige pladser
Holdnr.: 24.06-0
Startdato: 06-02-2024
Slutdato: 07-02-2024
Pris aktionær: 11.070 DKK
Pris øvrige: 13.225 DKK
0.65-24.06-0 Seniorplanlægning:06.02.24 09:00 - 07.02.24 16:00

Relevant for dig?

 

 

Gå til kurven...