ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

0.04

Vi skaber hele tiden meninger for at forstå, det vi oplever. Særligt, når vi udsættes for forandringer. Lær, hvordan du og dine kolleger skaber mening i de forandringer, der sker på din arbejdsplads og få værktøjer til, hvad du kan gøre for at påvirke meningerne i en motiverende retning.

Vi forsøger konstant at skabe mening for os selv eller sammen med andre.

Det sker i særlig grad, når vi møder udfordringer, forandringer eller usikkerhed. I de situationer søger vi efter svar, som kan hjælpe os med at konstruere en meningsfuld historie.

Det er særlig relevant at arbejde med begrebet meningsskabelse, når du skal indgå i nye forandringer, når du selv skal ændre noget, eller når du skal få andre til at forstå.

På dette kursus får du indblik i begrebet meningsskabelse, så du aktivt kan bruge det i de forandringer, du er en del af.

Dette power skill-kursus henvender sig til dig, der har interesse i området, uden nødvendigvis at have forudgående kompetencer. Det kan indgå i alle de anbefalede Succed-spor, men kan også stå alene.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...