ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.72

Bliv skarp på, hvad transportforsikringen omfatter, hvorfor den er relevant, hvordan transportkøber er dækket i henhold til transportørens ansvar - og ikke mindst, hvordan du anvender INCOTERMS.

På dette kursus får du viden og indsigt, der styrker dine kompetencer indenfor forsikring af varer under transport.

Vi beskæftiger os bl.a. med transportørens ansvar og ansvarsgrundlag (NSAB, CMR osv.) med afsæt i samspillet med en transportforsikring.

Du kommer også til at arbejde med forsikringsaftaleloven kontra Dansk Søforsikrings-Konvention og forsikringssummens beregning.

Undervisere på kurset er Thomas Vang Jensen og Thoke Eriksen.

Kurset er målrettet dig, der til daglig arbejder med transportforsikring, enten som ansat i et forsikringsselskab eller som forsikringsmægler. Kurset er også relevant for ansatte i speditionsbranchen samt ansatte i import og eksporterende virksomheders transportafdelinger.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...