ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.66

Kom hele vejen rundt om underwritingens processer, og få værktøjer, du kan bruge i din hverdag som underwriter.

På dette 2-dages kursus ser vi på rollen og rammerne for en underwriter, processerne i underwriting og underwriterens væsentligste værktøjer.

Du kommer blandt andet til at arbejde med eksponeringsanalyse og risk management, prisbegreber, forhandlingsteknik og underwritingens faser.

Kurset giver dig også mulighed for at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere og at trække på undervisernes specialistviden og mange års erfaring.

  Underviserene på kurset er Mads Skytte, Jens Reuss Christensen og Dorthe Schollert.

  Kurset er målrettet dig, der arbejder med underwriting (individuel risikoforståelse, risikoantagelse og prisfastsættelse) i alle brancher på erhvervs/industrimarkedet. Du arbejder fx indenfor liability, property, motor, transport, sundhed eller arbejdsskade i et forsikringsselskab, et agentur eller en mæglervirksomhed.

  Læs mere her
  KONTAKT

  Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

  Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

  Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Jeg er:

  Gå til kurven...