ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet

Salgsoptimering

  • Har du brug for at I får højere kvalitet i jeres pipeline?
  • Ønsker du at I forstår kunderne bedre?
  • Kunne du tænke dig at jeres hitrate var markant højere?

Så kan du sammen med Forsikringsakademiet skræddersy en salgsuddannelse, der bygger på det prisvindende koncept Helping Clients Succeed, udviklet af FranklinCovey.

Forsikringsakademiet har eneretten til konceptet i forsikrings- og pensionsbranchen i Danmark, og vi har tilrettet indholdet, så det matcher branchens behov. Det betyder, at eksempler, øvelser og træning er danske og udviklet af os. Og vi kan garantere, at du med dette koncept får viden og værktøjer til at tage dit salgsarbejde et stort skridt videre.

Fakta om FranklinCovey
FranklinCovey er måske mest kendt for bogen ”De 7 gode vaner”, skrevet af stifteren Steven Covey. FranklinCovey har dog i årtier også været en global kursus- og konsulentvirksomhed, med et program, der har en rådgivende tilgang til salgsprocessen.

Grundfilosofien i Helping Clients Succeed® er, at jo mere du fokuserer på at hjælpe dine kunder til at få succes, jo mere succesfuld bliver du selv. Programmet er gennemført i Danmark hos en lang række rådgivnings- og servicevirksomheder.

Nu har Forsikringsakademiet målrettet konceptet til forsikrings- og pensionsbranchen.

Sparring om salgsoptimering?

Brug os til sparring om din virksomheds behov for salgsoptimering.

Send dine kontaktoplysninger til kundechef Karin Birk, som vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan også fange hende på telefon 8188 0105.

JEG VIL GERNE KONTAKTES

Tilladte tegn er: 0-9
Gå til kurven...