BurgerCloseSearchCart
Profile

Hvad leder du efter?

Search

[5.52] Løsøreforsikring

Bliv en del af branchens specialistkorps indenfor skadebehandling og taksering af skader på erhvervsløsøre

Her er uddannelsen til dig, der arbejder med taksering og skadebehandling af erhvervsløsøreskader og gerne vil udbygge din viden, så du kan håndtere de komplekse problemstillinger, du kan møde i din hverdag sikkert og professionelt.

Tag med på dette forløb og bliv en af de få specialister i branchen, som har en dokumenteret uddannelse inden for erhvervsløsøreforsikring på specialistniveau.

Det får du med hjem fra uddannelsen:

  • Specialistviden indenfor behandling og opgørelse af løsøreskader
  • Dybere forståelse af de komplicerede emner indenfor området
  • Opdateret viden indenfor området
  • Mulighed for erfaringsudveksling med andre specialister på feltet

Du bliver som altid undervist af specialister fra forsikringsbranchen - på denne uddannelse møder du Lene Hansen og John Zappe.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig modulet gennem uddannelsesafdelingen i din virksomhed - her har de direkte adgang til tilmelding i Krydsfeltet.

Husk, at du altid kan kontakte os i Kundeservice for hjælp og sparring.

Uddannelse i skønne omgivelser

Uddannelse i skønne omgivelser

Du har været her før - og du kan roligt glæde dig til at komme tilbage!

Uddannelsen bliver selvfølgelig afholdt på Rungstedgaard, der ligger lige ud til havet i Rungsted.

På alle årstider kan du nyde udsigten og naturen i parken. Du kan også gå eller løbe en tur i skoven - eller låne en cykel til en lille tur op ad Strandvejen. Du vælger!

Læs mere om Rungstedgaard her

Relevant for dig?

Uddannelsen er målrettet dig, der der har flere års erfaring med skadebehandling og/- eller taksering af løsøreskader.

Det er en forudsætning for at deltage, at du har bestået Løsøreforsikring - Skade 4.52.

Du har dog mulighed for merit, hvis du har gennemført tilsvarende relevant uddannelse. Kontakt Kundeservice, hvis du vil vide mere om merit.

Forløbet

Uddannelsen består af 6 elementer, der alle skal gennemføres i forlængelse af hinanden:

1. element: Kickoffmøde, hvor du mødes virtuelt i studiegrupper med 4-5 personer og underviseren. Mødet kan afholdes hjemmefra.

2. element: 6 ugers læringsperiode, hvor du selvstændigt arbejder med uddannelsens stof, herunder læser den relevante litteratur og løser to større caseopgaver.

3. element: 2 undervisningsdage på Forsikringsakademiet, hvor du mødes med holdet og underviser og arbejder intensivt videre med det faglige stof.

4. element: 8 ugers læringsperiode, hvor du sammen med dit team løser flere caseopgaver. I denne periode arbejder du hjemmefra på Forsikringsakademiets læringsplatform, Krydsfeltet.

5. element: 1 undervisningsdag på Forsikringsakademiet, hvor du igen mødes med holdet og underviser og arbejder intensivt videre med det faglige stof.

6. element: Individuel skriftlig afsluttende prøve, som kan løses hjemmefra. Det er muligt at fravælge prøven, hvis du og dit selskab ønsker det.

Pris

Prisen omfatter undervisning, materialer samt overnatning og forplejning i forbindelse med undervisningsdagene på Forsikringsakademiet.

Se din pris under Ledige pladser

Gå til indkøbskurven...