ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet

Få finansieret din uddannelse

I mange tilfælde er det arbejdsgiver, som finansierer medarbejdernes uddannelse. Men der er også andre muligheder, som kan være relevante både for virksomheden og medarbejderen selv.

I forsikringsbranchen er det vigtigt at holde sine faglige kompetencer opdateret, og vi har en lang tradtion for, at arbejdsgiver finansierer relevant uddannelse til medarbejderne. Det sker bl.a. på Forsikringsakademiet, hvor vi udbyder en lang række forsikrings- og pensionsfag samt et bredt udvalg af kurser med relevant fagligt indhold.

I de senere år er der også kommet andre finansieringsmuligheder, som åbner op for flere typer af uddannelser, fx personaleledelse, projektledelse og bæredygtighed.

Uddannelsen kan enten – fortsat – betales af arbejdsgiver, eller af medarbejderen selv eller offentlige midler eller fagforeningen.

Uanset, hvem der betaler, vil der være krav og kriterier, som den studerende skal leve op til.

Nedenfor kan du læse nærmere om de finansieringsformer, som er mest anvendt i forsikringsbranchen, og som er relevante i forhold til Forsikringsakademiet og vores samarbejdspartnere i det offentlige uddannelsessystem.

Har du spørgsmål eller brug for sparring om finansiering, så tag fat i os på mailen kundeservice@foak.dk eller telefon 4516 5000.

Læs mere her
Gå til kurven...