ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet

Uddannelser til konkrete jobfunktioner

Forsikringsakademiets uddannelser er målrettet specifikke jobfunktioner og skaber læring, som den enkelte medarbejder kan bruge konkret til at opnå succes i sin hverdag.

En jobspecifik uddannelse er målrettet de behov og krav, der fx er til en kunderådgiver, assurandør, forsikringsmægler eller bygningstaksator.

I alt uddanner Forsikringsakademiet til 21 jobfunktioner, og fælles for dem alle er, at vi fokuserer på at opbygge dybdegående viden og færdigheder til at løse specifikke arbejdsopgaver i forsikring- og pensionsbranchen.

Denne tilgang til uddannelse bygger på forsikringsbranchens ønske om at sikre relevante kompetencer til tiden. Det er derfor en forudsætning, at vores studerende har et konkret job i forsikring- og pensionsbranchen.

Kun på den måde opnår vi den ønskede transfer fra teori til praksis, dvs. at den studerende hele tiden kan træne det lærte i praksis og dermed omsætte nye faglige kvalifikationer til nye stærke færdigheder i jobbet, fx i kundebetjeningen eller ved fortolkning af skadebegivenheder og forsikringsprodukter.

Fordelene ved jobspecifik uddannelse er bl.a.:

  • Høj relevans sikrer motivation hos den enkelte medarbejder.
  • Målrettet indsats gør på kort tid medarbejderen i stand til at løse komplekse opgaver og tage ansvar.
  • Tydelige kompetencemål skaber gode rammer for mobilitet i en specialiseret branche.
  • Ændringer i jobfunktionerne bliver hele tiden afspejlet i uddannelserne, fordi branchen og Forsikringsakademiet samarbejder tæt.
  • Specifikke branchestandarder giver myndigheder, kunder og andre væsentlige interessenter sikkerhed for, at branchens medarbejdere lever op til gældende krav og forventninger.

Klik her og se den samles oversigt over jobfunktioner og uddannelser.

Gå til kurven...