ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.88

Her er kurset, som opdaterer dig på de helt centrale emner indenfor autoskadebehandling.

Her er kurset, som opdaterer dig på de helt centrale emner indenfor autoskadebehandling, så du kan hjælpe dine kunder – effektivt og professionelt.

På dette kursus bygger vi videre på din faglige og praktiske viden, så du bliver endnu mere effektiv i din skadebehandling af autoskader.

Her får du mulighed for at 'nørde' faglige områder som dækningsomfang og undtagelser på ansvars- og kaskoforsikringen, færdselslovens regler om ansvar, regresproblematikker og skyldsfordelinger, værdiforringelse og afsavn, identifikation og efterforskningssager.

Du bliver også introduceret til en række metoder og værktøjer, der sammen med dugfrisk viden vil gøre din skadehandling endnu mere effektiv.

Derudover kan du forvente:

 • Fagligt brush-up.
 • Fokus på de helt aktuelle emner, som du møder i hverdagen.
 • Best praksis – gode råd til nedsættelse af sagsbehandlingstiden.
 • Eksterne foredragsholder, som fortæller om svindel og kloning.

Kurset løber over 2 dage, hvor du får god mulighed for at erfaringsudveksle med de andre erfarne skadebehandlere på holdet.

   

  Kurset er målrettet dig, der til daglig arbejder med behandling af autoskader indenfor ansvars- og kaskoforsikring, og gerne vil have genopfrisket og opdateret din viden. Du har tidligere deltaget på modulet 4.57] eller har tilsvarende viden og minimum 3 - 4 års erfaring med behandling af autoskader.

  Læs mere her
   KONTAKT

   Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

   Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

   Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Jeg er:

   Tip din lederForsikringsakademiet
   Ledige pladser
   Holdnr.: 24.19-0
   Startdato: 06-05-2024
   Slutdato: 07-05-2024
   Pris aktionær: 11.205 DKK
   Pris øvrige: 13.195 DKK
   8.88-24.19-0 Motorkøretøjsforsik.:06.05.24 09:00 - 07.05.24 17:00
   Gå til kurven...