ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

0.76

Dette kursus er for dig, som er økonomisk sparringspartner for ejerledere. Du får aktuel og opdateret viden om økonomien hos kunder, der driver ejerledede virksomheder og kan efterfølgende tilføre merværdi til den pensionsrådgivning, du i forvejen yder til virksomhedens ansatte via firmapensionsordningen.

Størsteparten af alle virksomheder i Danmark udgøres af små og mellemstore virksomheder, som er ejet og ledet af en enkelt eller få personer – herunder familieejede virksomheder.

På dette kursus stiller vi skarpt på pensionsløsninger til ejerne af virksomhederne.

Virksomhedsejernes økonomi er ofte kompleks og kræver rådgivning fra advokater, revisorer, banker – og fra pensionsleverandøren.

For at kunne yde en optimal pensionsrådgivning skal du derfor have kendskab til emner som:

  • Virksomhedsformer
  • Selskabsstrukturer
  • Regnskabsforståelse
  • Investeringsmuligheder og
  • Skatteforhold.

Vi kommer omkring det hele på dette 2-dages kursus, så du efterfølgende kan tilbyde solid rådgivning til virksomhedsejeren.

Kurset er målrettet medarbejdere, som i det daglige håndterer rådgivning, etablering og salg af firmapensionsordninger til den ejerledede virksomhed.
Deltagelse på kurset kræver som minimum en viden svarende til
Forsikringsakademiets uddannelser på niveau 4.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...