ForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademietForsikringsakademiet
Forsikringsakademiet

Hvad leder du efter?

Forsikringsakademiet
Certificeret værkstedstaksator

[3.61] Certificeret værkstedstaksator

Når forsikringskunden står med en skade på sin bil, er det dig, der skal taksere og opgøre skaden, som kan være med til at vende en kedelig situation til en positiv oplevelse.
Det gavner både forsikringskunden, forsikringsselskabet og ikke mindst dit værksted!

Som værkstedstaksator er du dygtig til dit håndværk, men ikke uddannet indenfor forsikring, jura og kundekontakt.

På uddannelsen Certificeret værkstedstaksator får du i løbet af 6 uger en grundlæggende viden om disse emner - og du får kompetencerne til at omsætte din viden til handling i jobbet.

BESTÅET EKSAMEN GIVER ET CERTIFIKAT
Uddannelsen er udviklet af Forsikringsakademiet i samarbejde med forsikringsbranchen og bilbranchen.

Når du har bestået den afsluttende mundtlige eksamen, får du et certifikat.

Certifikatet er godkendt af forsikringsbranchen. Med det i hånden kan du dokumentere, at du har de faglige og personlige kompetencer, som skal til for at taksere bilskader samt yde kundebetjening på højt niveau.

   Relevant for dig?

   Uddannelsen er målrettet dig, der er ansat i autobranchen og som arbejder med taksering og opgørelse af forsikringsskader på biler.

   Forløbet

   6 ugers uddannelsesforløb + 6 uger til forberedelse

   Du er del af en studiegruppe: Inden modulet starter, bliver du tildelt en studiegruppe, som du skal arbejde sammen med under hele forløbet. Der vil også være opgaver og andre studieaktiviteter, som du skal gennemføre alene.

   Forberedelse: Du skal forvente at bruge 15 – 20 timers forberedelse, inden du kommer til undervisning første gang. Herefter skal du forvente at bruge fire til otte timer om ugen under hele uddannelsen.

   Startdage: 3 dages undervisning på Forsikringsakademiet, hvor du bl.a. møder din studiegruppe. 

   Læringsperiode: Sammen med din studiegruppe skal du løbende arbejde med en række cases med relevante problemstillinger, du møder i din hverdag på jobbet. Derudover er der læsestof og mulighed for at træne konkrete faglige problemstillinger samt dine personlige kompetencer på egen hånd.

   Faglig opsamling: 1 undervisningsdag på Forsikringsakademiet med faglig opsamling og forberedelse til den mundtlige prøve dagen efter.

   Prøve: Individuel mundtlig eksamen som afvikles på Forsikringsakademiet – eksamenen er bygget op om en fiktiv kundecase, som du skal løse ved at bruge det stof, du har været igennem på modulet.

   Pris

   Prisen omfatter uddannelsesforløb inkl. undervisning, materialer, overnatning og forplejning.

   Se din pris under Ledige pladser

   Gå til kurven...