ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Modul

3.61

Når forsikringskunden står med en skade på sin bil, er det dig, der skal taksere og opgøre skaden, som kan være med til at vende en kedelig situation til en positiv oplevelse. Det gavner både forsikringskunden, forsikringsselskabet og ikke mindst dit værksted!

Som værkstedstaksator er du dygtig til dit håndværk, men ikke uddannet indenfor forsikring, jura og kundekontakt.

På uddannelsen Certificeret værkstedstaksator får du i løbet af 6 uger en grundlæggende viden om disse emner - og du får kompetencerne til at omsætte din viden til handling i jobbet. Undervisningsmaterialet er bygget op med relevante cases fra hverdagen.

Bestået eksamen giver et certifikat

Uddannelsen er udviklet af Forsikringsakademiet i samarbejde med forsikringsbranchen og bilbranchen.

Når du har bestået den afsluttende mundtlige eksamen, får du et certifikat.

Certifikatet er godkendt af forsikringsbranchen. Med det i hånden kan du dokumentere, at du har de faglige og personlige kompetencer, som skal til for at taksere bilskader samt yde kundebetjening på højt niveau.

Uddannelsen er målrettet dig, der er ansat i autobranchen og som arbejder med taksering og opgørelse af forsikringsskader på biler.

   KONTAKT

   Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

   Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

   Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Jeg er:

   Gå til kurven...