ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Modul

5.23

Til dig, der har et solidt kendskab til rådgivning og salg af firmapension til virksomhedskunden og dennes medarbejdere.

Når du arbejder med rådgivning og salg af firmapensionsløsninger til virksomhedskunden, er det afgørende, at du har dyb indsigt i aftalegrundlag, produkter og investeringsmuligheder.

Det kan være i jobbet som pensions- og kunderådgiver, uafhængig forsikringsformidler, kundebetjener, sagsbehandler eller intern support.

Med dette modul bliver du i stand til at håndtere komplekse firmapensionsløsninger samt agere i den løbende kundekontakt og når der indtræffer en forsikringsbegivenhed.

Vi har desuden fokus på de forskellige forhold, som kan påvirke lønsomhed.

Modulet henvender sig til den erfarne virksomhedsrådgiver, som har arbejdet med stofområdet i minimum 2 – 3 år. For at deltage skal du have gennemført og bestået modulet Firmapension (4.23).

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...