ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet

Fremover anerkender vi dine kompetencer med et Badge, Micro-credential, Credential og Diploma

Forestil dig et stort puslespil – 1000 brikker. Du skal samle det, men der er nogle brikker der mangler. Og før du får de manglende brikker, kan du ikke se, det fulde billede af motivet, du er ved at samle.

Det er det samme med mennesker. Vi kan ikke se, det fulde billede af os selv, vores kolleger og medarbejdere, for der er nogle brikker, der mangler.

Fremtidens måde at dokumentere kompetencer på, giver et mere nuanceret og beviseligt billede af, alle de kompetencer vi hver især har - og mangler til eksempelvis at kunne løse sine arbejdsopgaver. For på Forsikringsakademiet uddanner vi til arbejdsopgaverne, som man skal udføre – de digitale credentials hjælper til et match mellem arbejdsopgaver og kompetencer.

Og så kan man bruge det som et led i en karrierevej. Når en medarbejder har gennemført et kursus eller uddannelse - lang som kort - kan det nye og detaljerede digitale credential deles på LinkedIn, sociale medier, og med sin leder. Det er gradueret i fire anerkendelsesniveauer - Badge, Micro-credential, Credential, Diploma - så alt kan dokumenteres efter niveau.

Definitionen af de fire anerkendelsesniveauer

Badge:
Korte, digitale kurser, der afsluttes med en multiple choice-test (varighed 1 - 25 timer).
NQF 1 - 3.

Micro-credentials:
Kurser og seminarer, som afholdes virtuelt og/eller fysisk og afsluttes med skriftlige prøve (varighed 25 – 56 timer).
NQF 2 - 5.

Credentials:
Moduler, som afholdes virtuelt og/eller fysisk og afsluttes med en mundtlig eksamen (varighed 56 – 400 timer).
NQF 3 - 5.

Diplomas:
Certificeringsforløb, som afholdes virtuelt og/eller fysisk og afsluttes med en mundtlig eksamen. (varighed 400- 1200 timer).
NQF 4 - 5.

Kontakt

Har du spørgsmål til digitale beviser, så tag endelig fat i os på mailen kundeservice@foak.dk eller telefon 4516 5000.
Gå til kurven...