ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet

Emner på netværksmøderne

Det første netværksmøde gratis og uforpligtende, så du - helt uden beregning - kan blive bekræftet i, at det er noget for dig at være medlem af Compliance Netværket, forsikrings- og liv og pensionsbranchens første netværk inden for compliance. Du tilmelder dig vial linket her.

 

Se det fulde program for vores første netværksmøde den 4. april kl. 9.00 på Forsikringsakademiet, klik her.

 

4. april 2024, kl. 8.45 - 12.00, Forsikringsakademiet
Netværket skydes i gang og begrundes. Redaktionsgruppen introducerer sig selv og netværksdeltagerne introducerer sig selv. Der vil også være mulighed for at tale om forventninger til netværket og bringe idéer til torvs.

Med ”har du styr på din lovovervågning” som motiverende løftestang skaber vi et overblik over aktuelle Nationale såvel som EU-retlige nyheder og de væsentligste trækkes ud til videre behandling og debat.

Med dette som fundament ses på netværkets 2024 program. Der serveres frokost og skabes rammer for at netværke på kryds og tværs.

18. juni 2024, kl. 9.00 - 12.00, online
Forsikrings- og pensionsbranchen er meget fokuseret på mulighederne for øget digitalisering, men hvad betyder det, at man i EU arbejder med talrige reguleringer for at beskytte borgerne og virksomhederne?

Der er efterhånden mange regelsæt i spil, og hvordan spiller de sammen?

Efter planen skal reglerne i DORA, som er målrettet den finansielle branche, blive virksomme 17. januar 2025. Hvad er status? Hvor er udfordringerne?

6. september 2024, kl. 9.00 - 12.00, Forsikringsakademiet
Med compliancebrillen på næsen dykkes ned i Ledelsesbekendtgørelsen og Informationsbekendtgørelsen. Hvad er væsentligt og hvilke implikationer kan det give? Få seneste nyt og bliv klogere på hvad der rammer dig og din virksomhed sammen med andre fra netværket.

Hør desuden Finanstilsynet fortælle om deres seneste redegørelser.

21. november 2024, kl. 13.00 - 16.00, online
Bæredygtighed har været et ”hot-topic” i en del år, og også i forsikrings- og pensionsbranchen fylder det meget. EU har lavet regulering og nye tiltag er på vej.

Gå til kurven...