ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Seminar

Det koster både på omdømme og økonomi, når en virksomhed overtræder grænserne for ESG. På dette seminar sætter vi fokus på de ESG-risici, du skal kende for at kunne tilbyde virksomhedskunderne den rigtige dækning. Det er onsdag 11. september 2024, kl. 9.30 - 16.00.

S5.26-24.37-0

Forsikringsbranchens kerneydelse er at overtage kundernes risici - og branchen er god til det.

Men der er sket en forandring.

Igennem de seneste år er mangfoldigheden i risici vokset enorm, og det er samtidig diffust, hvor de kan dukke op. Tænk på alt lige fra forurening og illegal arbejdskraft til brud på persondataloven og regler for marketing. Aktuelle sager viser, at det kan gå ret galt – og at de involverede forsikringsudbydere også bliver udfordret.

Mange af disse risici er samlet under begrebet ESG: 'Environment, Social, and Governance' eller på dansk 'Miljø, Social ansvarlighed, God ledelse'.

Derfor har vi inviteret et hold af eksperter fra både ind- og udland til at belyse og diskutere udfordringerne på ESG-området:

Hvad kan ramme virksomhedens ledelse og bestyrelse? Hvordan skal forsikringsselskaberne forberede sig? Og hvordan gardere sig mod risici, du måske ikke engang kender endnu?

I løbet af seminaret kommer vi også godt omkring den retlige ESG-ramme, både på EU og nationalt plan, fx ESG-ratings og mandatory/voluntary reports, The Green Deal, EU Emissions Trading System. FN’s verdensmål og Diversity & Inclusion.

Seminaret giver dig bl.a. indsigt i:

  • Hvad ESG(-reglerne) betyder for danske selskaber, herunder deres Directors & Officers / bestyrelser.
  • Hvad man som dansk forsikringsselskab kan gøre for at søge at mindske sin risiko/udvise rettidig omhu.
  • Erfaringer fra internationale forsikringssager i relation til ESG.
  • Konkrete eksempler fra danske og internationale virksomheder.

Er du klar til at tilmelde dig nu, så gå direkte til Tilmeldingen her →

KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gå til kurven...