ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet

Livslang læring er at lære nyt i dag og bruge det aktivt i jobbet i morgen. Igen og igen og igen.

”Man kan vel sige, at livslang læring er skruen uden ende - på den gode måde”, siger chef for Marked og uddannelsespolitik, Bjarne Dyrberg med et glimt i øjet.

Han er lige nu stærkt optaget af at fortælle forsikringsbranchen om de mange muligheder for efteruddannelse, som skyldes flere indsatser.

✔ Dels er en række af Forsikringsakademiets uddannelser blevet akkrediteret af Danmarks Akkrediteringsinstitution.

✔ Dels er kredsen af samarbejdspartnere blevet udvidet.

Og de to ting hænger tæt sammen.

”Akkrediteringen tydeliggør uddannelsernes faglige niveau, så de er sammenlignelige. Med en eksamen fra Forsikringsakademiet undgår man altså at skulle igennem en realkompetencevurdering for at videreuddanne sig på andre uddannelsesinstitutioner. Omverdenen ved, hvad vi står for”, siger Bjarne Dyrberg.

Privat - offentligt samarbejde åbner døre

Omverdenen er bl.a. de samarbejdspartnere i det offentlige system, som kan tilbyde relevante uddannelser til forsikringsbranchens medarbejdere.

”Vi startede for lidt over 10 siden et samarbejde med Aalborg Universitet vedrørende HD. Og det kører med stor succes. Nu har vi senest indgået samarbejde med de to erhvervsakademier, IBA Kolding og Dania, hvor vores studerende kan få adgang til både akademi- og diplomfag”, oplyser Bjarne.

Gå til kurven...