ForsikringsakademietFOAKlearnKrydsfeltet
Forsikringsakademiet

Forsikringsakademiet Kursus

8.89

Hvordan vurderer og forklarer du, om kunden er i risiko for at være erstatningsansvarlig, og om erstatningsansvaret er omfattet af kundens erhvervs- og produktansvarsforsikring?

Tag med på dette kursus, hvor vi arbejder med de grundlæggende erstatningsregler både i og udenfor kontrakt.

I løbet af kursusdagene får du indsigt i de væsentligste forskelle på eksempelvis købeloven og de produktansvarsretlige regler. Og du får værktøjer, som gør dig i stand til at identificere vanskelige erstatningsretlige problemer og vurdere konsekvenserne af det på erhvervs- og produktansvarsforsikringen.

Underviser på kurset er Allan Kvist-Kristensen.

Kurset er målrettet dig, der til dagligt arbejder med skadebehandling under erhvervs- og produktansvarsforsikring eller med rådgivning om erhvervs- og produktansvar. Du kan være ny på fagområdet eller have nogen erfaringe, men ønsker at få opdateret og udvidet din faglige viden.

Læs mere her
KONTAKT

Vi vil rigtig gerne tale om uddannelse med dig, så tag endelig fat i os, hvis du har brug for sparring, rådgivning - eller svar på konkrete spørgsmål.

Kundeservice er klar på mailen kundeservice@foak.dk og telefon 4516 5000, mandag til torsdag kl. 8 - 15 og fredag kl. 8 - 14.

Kontakter du os uden for åbningstid, vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeg er:

Gå til kurven...